Studenti francouzštiny vařili africké speciality

20. 3. 2015

Pod vedením Mme Yé Traoré, prezidentky asociace ACA – Art et Culture Africains, připravovalo dvanáct studentů francouzštiny některé tradiční africké speciality.

Workshop, který byl vedený ve francouzském jazyce, se uskutečnil 19. března 2015 v prostorách Francouzské aliance v Ostravě.

Vedle tradičních surovin (čerstvá zelenina, kuřecí maso) mladí kuchaři používali i speciální ingredience – palmový olej, arašídové máslo či pikantní koření. Na závěr studenti uvařené speciality společně ochutnali. A je třeba říct, že se jim moc povedly!

Mgr. Radim Horák

Související články


« zpět

Provoz školy pro zaměstnance
Provoz školy pro zaměstnance je zajištěn na základě předchozí telefonické domluvy s administrativními pracovnicemi.

Erasmus+

Přijímací řízení
Nenech to být a pomoz!
Ubližuje někdo tobě nebo tvým spolužákům? Upozorni na to jednoduše a rychle pomocí NNTB – NeNech To Být!
Zájmové aktivity pro žáky
Žákům nabízíme atraktivní zájmové aktivity.
Kalendář akcí
Není plánován žádný termín.

» celý kalendář

Metodické kabinety

Začínající učitel